Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Datça Deprem Son Dakika : Kandilli Rasathanesi ve AFAD'dan Son Dakika Deprem Haberi ..., Yaşanan depremlerin saatini ve büyüklüğünü anlık olarak takip etmek mümkün.

Datça Deprem Son Dakika : Kandilli Rasathanesi ve AFAD'dan Son Dakika Deprem Haberi ..., Yaşanan depremlerin saatini ve büyüklüğünü anlık olarak takip etmek mümkün.. Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü. Son dakika haberine göre, muğla'nın datça ilçesi açıklarında 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığından (afad) edinilen bilgiye göre, ege denizi muğla'nın datça açıklarında saat 23.20'de yerin 12.20 km derinliğinde 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad'ın verdiği bilgiye göre saat 23.28'de ege denizi'nde 5,1 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Deprem bodrum, marmaris, datça ile yunanistan'a ait adalarda şiddetli biçimde hissedildi.

Korkutan deprem bodrum ve marmaris'te de hissedildi. Haberler > türkiye haberleri > son dakika: Deprem muğla'nın merkezinde, milas, bodrum gibi ilçelerinde de hissedildi. Saat 14.30' da merkezüssü ege denizi'nde datça açıklarında 4.9 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Deprem, muğla'nın datça ilçesinden hafif şekilde hissedildi.

Son dakika... Ege'de Datça açıklarında 5.5 büyüklüğünde ...
Son dakika... Ege'de Datça açıklarında 5.5 büyüklüğünde ... from i4.hurimg.com
Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad) deprem dairesinden edinilen bilgilere göre, saat 10.22 sularında ege denizi'nde 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi'nin göre, muğla datça açıklarında 4,3 büyüklüğünde deprem oldu. Datça açıklarında deprem muğla'nın datça ilçesinin açıklarında saat 22.26'da 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 01.08.2021 19:19 | son güncelleme : Afad'ın internet sitesinde yer alan bilgiye göre; Datça'daki depremde herhangi bir can ya da mal kaybının yaşanmadığı öğrenildi. Afad, muğla'nın datça ilçesi açıklarında saat 13.00'te 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Muğla 'nın datça ilçesinden bir son dakika deprem haberi geldi.

Afad'ın internet sitesinde yer alan bilgiye göre;

Türkiye deprem açısından etkin bir dönemde. Merkez üssü datça olan muğla'da 5.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem muğla'nın merkezinde, milas, bodrum gibi ilçelerinde de hissedildi. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 13 nisan 2021, salı 23:41 son güncelleme: Afad, ''datça açıklarında son 12 saatte en büyüğü 5.5 en küçüğü 0.8 olan 131 adet deprem meydana gelmiştir'' açıklamasını yaptı. Deprem bodrum, marmaris, datça ile yunanistan'a ait adalarda şiddetli biçimde hissedildi. Afad'dan yapılan açıklamada ege denizi'nde muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. denildi. Datça açıklarında deprem muğla'nın datça ilçesinin açıklarında saat 22.26'da 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma. Meydana gelen depremin merkez üssünün ege denizi olduğu açıklandı. Ege denizi'nde, muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.başbakanlık afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad) deprem dairesinin tespitine göre, saat 14.30'da, merkez üssü muğla'nın datça ilçesi açıkları olan 4,9 büyüklüğünde. Son dakika haberine göre, muğla'nın datça ilçesi açıklarında 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

01.08.2021 19:19 | son güncelleme : Afad, muğla'nın datça ilçesi açıklarında saat 13.00'te 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Muğla'nın datça ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. (yapay sarsinti anali̇zi̇ yapilmamiştir) son 500 deprem listelenmiştir. Afad verilerine göre, muğla datça'da deprem meydana geldi.

Son dakika: Muğla'nın Datça ilçesinde deprem... 23.20'de ...
Son dakika: Muğla'nın Datça ilçesinde deprem... 23.20'de ... from i4.hurimg.com
Ege denizi datça açıklarında 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Muğla datça'da gerçekleşen depremin büyüklüğü 4.4 olarak kaydedilirken, derinliği 7.1 olarak açıklandı. Son dakika haberine göre, muğla'nın datça ilçesi açıklarında 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Datca, mugla, yakınlarındaki son depremlerin verileri ve konumları. Büyüklük tarih saat enlem(n) boylam(e) derinlik(km) md ml mw yer çözüm. Datça açıklarındaki sarsıntıyı afad 4,3 olarak bildirirken, kandilli rasathanesi 4.2 olarak açıkladı. Afad'dan yapılan açıklamada, ege denizi'nde datça açıklarında saat 13.22'de 4,7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi ifadelerine yer verildi. Gün içerisinde en büyüğü 5.5 olmak üzere datça'da bir çok deprem meydana geldi.

Ankara'nın ardından bir deprem haberi de akdeniz'den geldi.

Haberler > türkiye haberleri > son dakika: Deprem bodrum, marmaris, datça ile yunanistan'a ait adalarda şiddetli biçimde hissedildi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad) deprem dairesinden edinilen bilgilere göre, saat 10.22 sularında ege denizi'nde 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Ankara'nın ardından bir deprem haberi de akdeniz'den geldi. Polis, jandarma ve muğla i̇l afet ve acil durum müdürlüğü'ne herhangi bir ihbarın gelmediği bildirildi. Afad'dan yapılan açıklamada ege denizi'nde muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. denildi. Kandilli rasathanesi'nin göre, muğla datça açıklarında 4,3 büyüklüğünde deprem oldu. Afad, ''datça açıklarında son 12 saatte en büyüğü 5.5 en küçüğü 0.8 olan 131 adet deprem meydana gelmiştir'' açıklamasını yaptı. Ege denizi muğla datça açıklarında 4,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Muğla'nın datça ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Ege denizi'nde, muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.başbakanlık afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad) deprem dairesinin tespitine göre, saat 14.30'da, merkez üssü muğla'nın datça ilçesi açıkları olan 4,9 büyüklüğünde. Deprem muğla'nın merkezinde, milas, bodrum gibi ilçelerinde de hissedildi. Akdeniz'in datça açıklarında deprem meydana geldiğini açıklayan afad, şiddetti 4,5 olarak duyurdu.

Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma. (yapay sarsinti anali̇zi̇ yapilmamiştir) son 500 deprem listelenmiştir. Ege denizi'nde 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Muğla datça'da gerçekleşen depremin büyüklüğü 4.4 olarak kaydedilirken, derinliği 7.1 olarak açıklandı. Datça açıklarında 5.1 büyüklüğünde deprem muğla'nın datça ilçesi açıklarında saat 23:28'de yerin 2.51 kilometre derinliğinde 5.1 büyüklüğünde bir deprem oldu.

Son depremler: Muğla Datça'da art arda deprem meydana ...
Son depremler: Muğla Datça'da art arda deprem meydana ... from i.sozcu.com.tr
Deprem, muğla'nın datça ilçesinde hissedildi. Merkez üssü datça olan muğla'da 5.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 01.08.2021 19:19 | son güncelleme : Afad verilerine göre, muğla datça'da deprem meydana geldi. Haberler > türkiye haberleri > son dakika: Türkiye odak artarda gerçekleşen orman yangınlarına odaklanmışken gelen deprem haberi korku yarattı. Datça açıklarındaki sarsıntıyı afad 4,3 olarak bildirirken, kandilli rasathanesi 4.2 olarak açıkladı. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad) deprem dairesinden edinilen bilgilere göre, saat 10.22 sularında ege denizi'nde 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Türkiye odak artarda gerçekleşen orman yangınlarına odaklanmışken gelen deprem haberi korku yarattı.

Datça'daki depremde herhangi bir can ya da mal kaybının yaşanmadığı öğrenildi. Ege denizi datça açıklarında 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Son dakika haberine göre, muğla'nın datça ilçesi açıklarında 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, muğla'nın datça ilçesinde hissedildi. Deprem yerin 5 kilometre altında gerçekleşti. Deprem, muğla'nın datça ilçesinden hafif şekilde hissedildi. (yapay sarsinti anali̇zi̇ yapilmamiştir) son 500 deprem listelenmiştir. Muğla 'nın datça ilçesinden bir son dakika deprem haberi geldi. Yapılan açıklamada datça'daki depremin 7.9 kilometre derinlikte meydana geldiği belirtildi. Afad, saat 14.01'deki depremin büyüklüğünün 4 olduğunu duyurdu. Merkez üssü datça olan muğla'da 5.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 01.08.2021 19:19 | son güncelleme : Datça açıklarında deprem muğla'nın datça ilçesinin açıklarında saat 22.26'da 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

İşte depremin büyüklüğü ve detayları! datça deprem. Ege denizi'nde 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.